• PK Advocatuur

Profiel

Femke de Kokmr. Femke Putmans-de Kok

Mijn naam is Femke Putmans-de Kok. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de advocatuur en begin 2016 heb ik de stap genomen naar mijn eigen kantoor. Daarmee wil ik het bewijs leveren dat het anders kan. Transparant, laagdrempelig en betrokken. Maar altijd met de wil en het doel om te winnen.

Bel 06 23 44 48 08 of mail voor een persoonlijke kennismaking

Tarieven

PK Advocatuur hecht veel waarde aan openheid en duidelijkheid. Ook in onze tarieven. Tijdens een eerste intakegesprek lopen we samen de zaak door en maak ik een inschatting van de kosten. Indien u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, dan werken wij op basis van het uurtarief.

Daarnaast zal ik u altijd vooraf informeren over eventuele extra kosten, zoals griffierechten, rapporten van deskundigen of als een zaak een andere wending krijgt. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent en voorkomt u ongewenste verrassingen achteraf.Vraag direct een vrijblijvend intakegesprek aan

Gefinancierde rechtshulp

Als u juridisch advies nodig heeft, maar geen advocaat kunt betalen, komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp. Hier zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan en ook dient u een eigen bijdrage te betalen.

Natuurlijk begeleiden wij u graag bij de aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Deze dienen we vervolgens bij de Raad voor Rechtsbijstand in en de raad bepaalt of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op